Home | Contacts | Български | Login |

GIS - TRANSFER CENTER FOUNDATION

font ( + | - )
print
News


Информационен ден "Подкрепа при защита на интелектуална собственост и възможности за финансиране на иновации в Корея, Китай, Виетнам"
2018-04-12 00:00:00
  На 25 април 2018 г., четвъртък, от 10:00 ч, в зала А на Българска търговско-промишлена палата, ул. "Искър" №9, гр.София, ще се проведе информационен ден на тема:

"Подкрепа при защита на интелектуална собственост и възможности за финансиране на иновации в Корея, Китай, Виетнам".

Събитието е предназначено за представители на академичната общност, малкия и среден бизнес, и екипи ориентирани към проектно финансиране.

Лекторите са експерти от Enterprise Europe Network: Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса и иновациите, Национални контактни лица на Хоризонт 2020 и експерти от Изпълнителната агенция за МСП.

Приложена е работна версия на програмата на събитието.

Участието е безплатно, след регистрация ТУК.
Програма на събитието ТУК.

  За повече информация:
Цветелина Йоргова
тел. 028706264
мобилен: 0887 618 666, 0882909104 или 0882909100
e-mail: yorgova@gis-tc.org
Включете се в WATIFY: "Inspire to Transform"
2018-04-11 00:00:00


WATIFY има удоволствието да ви покани на събитието WATIFY: Inspire to Transform, което ще се случи в ДНК – пространство за съвременен танц и пърформанс, София, на 2 май 2018 от 13:00 до 21:00 часа.

Интерактивно и динамично събитие,  WATIFY: Inspire to Transform  e възможност за обмен на ноу-хау, съвместна работа по идеи и проекти, и създаване на ценни контакти с професионалисти, активни в сферата на технологиите и бизнес трансформацията.  Лидери в иновациите от цяла Европа ще се съберат, за да чуят супер истории за технологична трансформация на бизнеси от България и други европейски страни, да тестват идеи и да намерят решения на предизвикателства, и да отпразнуват връчването на наградата на WATIFY за Най-успешна технологична транформация на бизнес в Европа.

По време на конференцията ще имате шанса да изпитате модерни технологични продукти и решения и да участвате в WATIFY B2B Matchmaking, за да намерите потенциални партньори.  Прочетете повече за двустранните бизнес срещи WATIFY Matchmaking тук (на английски).

Регистрирайте се тук, за да запазите своето място на това интерактивно събитие безплатно! За повече информация и програма, моля посетете уебсайта на събитието. Крайният срок за регистрация е 20 април!

WATIFY: "Inspire to Transform" се организира с подкрепата на MOVE.BG и Enterprise Europe Network България. Събитието си партнира и с конференцията Smart Specialisation and Technology Transfer as Innovation Drivers for Regional Growth. Това събитие ще се проведе на 3 и 4 май и е организирано под егидата на българското председателство на Съвета на ЕС.

Като партньор на тази конференция WATIFY организира Technology showcase и story-telling уъркшоп с участието на успешни бизнес проекти от България и Европа, което ще демонстрират своите продукти и разкажат за своя път до успеха. Ако се интересувате и от това събитие, моля, регистрирайте се тук.

Очакваме с нетърпение да ви видим в София, готови да споделите вашите истории, идеи и екпертиза за технологичната трансформация в Европа.

WATIFY е кампания, финансирана от Програмата на Европейский Съюз за конкурентоспособност на предприятията и малките и средни предприятия (COSME) 2014-2020 и управлявана от Изпълнителната агенция за малки и средни предприятия (EASME) на Европейската комисия.

 
Earth Observation Challenge in Geneva
2018-04-03 00:00:00
As part of the Horizon2020 project LandSense.eu, LandSense is organizing an Earth Observation Challenge in Geneva.

The LandSense Challenge calls individuals to present innovative IT Earth Observation ideas addressing one of the three domains: Urban Landscape Dynamics, Agricultural Land Use, and Forest & Habitat Monitoring.

The challenge participants will be given the opportunity to use data streams coming from the LandSense Citizen Observatory, the Sentinel Hub Service or other relevant Earth Observation data sources to present novel ideas for a range of applications within the selected domains.

Four LandSense Challenge finalists will have the opportunity to pitch their ideas at the Second International ECSA Conference 2018 on 3 June 2018 in Geneva, Switzerland.

Deadline for submission of proposals: Friday 13 April 2018, 17:00 CET

Invitation of selected finalists until: Friday 27 April 2018, 17:00 CET


Information about the Challenge: www.landsense.eu/challenge

Should you need any additional information, do not hesitate to contact us at challenge@landsense.eu

2000 - 2018 GIS-TC all right reserved